Je suis sure que vous êtes impatient de le goûter…
Petite dédicace à Nelly du Site www.eatfat2befit.com qui m’a inspiré cette recette. Bisous ma belle
Allez on enfile son tablier et on passe en cuisine
Ingrédients
- 175 gr de chocolat noir à croquer Bio à 100%
- 3 cas de lait d’amande sans sucres ajoutés
- 90 gr de purée d’amande complète
- 3 œufs frais Bio
- 10 cl de lait d’amande
- 1 c a thé de levure
- 1 pincée de sel
- Faire chauffer au bain-marie le chocolat cassé en morceaux en ajoutant le lait d’amande.
- Dans la purée d’amande ajouter les œufs bien mélanger.
- Ajouter le chocolat fondu qui a légèrement refroidi avec le sel et la levure
- Monter les blancs en neige ferme en ajoutant une pincée de sel. Incorporer délicatement les blancs à la préparation au chocolat.
- Préchauffer le four à 180° C
- Chemiser un moule à cake et le remplir du mélange
- Faire cuire ensuite entre 30 et 40 mn selon votre four.
Version English
We all have memories of childhood or we enter the house and the smell of chocolate cake floats and makes us salivate … Today I offer a cake #sansgluten that is eaten preferably warm and in addition that melts in the mouth.
I’m sure you’re eager to taste it …
Small dedication to Nelly Site http://www.eatfat2befit.com who inspired me this recipe. Kisses my beautiful
Come on, put on your apron and go to the kitchen
ingrédients
175 gr of 100% organic dark chocolate
3 cases of almond milk without added sugars
90 gr of complete almond puree
3 fresh organic eggs
10 cl of almond milk
1 teaspoon yeast
1 pinch of salt
Préparation
In a bain-marie, heat the broken chocolate into pieces by adding the almond milk.
In the almond puree add the eggs mix well.
Add melted chocolate that has cooled slightly with salt and yeast
Beat the egg whites until stiff, adding a pinch of salt. Gently stir in the whites with the chocolate mixture.
Preheat the oven to 180 ° C
Blend a cake mold and fill it with the mixture
Cook for 30 to 40 minutes depending on your oven.
Tips for more gluttony you can make a coconut whipped cream or vanilla philadelphia with some fresh and dried fruit